zondag 13 december 2009

Een kleine pappa

Weer een nieuw bewijs..Pukkie is echt van mij. Want daar was hij vanmorgen weer. Het pappa-concentratie-tongetje. Pukkie was haar boterham aan het smeren. en daar kwam hij tussen de lipjes door. Het pappa-concentratie-tongetje.





Kleine Femke - Grote Femke

Het was alweer een tijdje geleden dat we kleine Femke hadden gezien. Inmiddels is het al een echte grote Femke. En een kleine Dijksman....met de kijkers van mamma.





Twee boompjes

De kerst is alweer nabij en onze traditie is dat de kleintjes ieder hun eigen boompje mogen versieren. Sint was nog niet weg.......of ze staan er al ! En zo hoort het ook. Niet eerder. Niet later.


Sint in Bunde...

Ook in Bunde was de Sint dit jaar op bezoek. Spanning al om. En ...tevreden kindjes. Ondanks alle verwenning toch gewoon echt genieten van de kadootjes.






Sneeuwwitje in Geleen

Kraamborrel en Sint in Delft





Nog in november zijn we in Delft op bezoek gegaan bij de nieuwe kleine Koolen. En wie was daar ? De enige echte Sint. Een kleine sfeerimpressie.

zijn we weer....

Tsja..het was ff druk, weekje ziek en veel weekendjes weg en dan schiet het bloggen er een beetje bij in. Maar we zijn er nu weer. En het is alweer december..... dus Sint en Kerst. Kijk maar even verder.