donderdag 15 oktober 2009

He San...ken je deze nog ??????


En Nijmegen zef is natuurlijk ook gewoon een leuke stad




Vosseveld...een broodje tonijn en een foodfight





Bijgaand wat beelden van mijn oude woonplek (zie eerder bericht) Vosseveld. Met onder meer de trap waar ik samen met en vriend vroeg in de ochtend een broodje tonijn heb verorberd. Maar ook de gevel waar vanaf gang 9 naar beneden alle kleverige troep droop na een mega foodfight. Super was dat. Al was het professioneel reinigen ook wel stevig aan de prijs voor een studentje ....

Trip to memorie lane






Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst in 13 jaar weer terug geweest in het stadje waar ik heb gestudeerd. Laury ging een cursus doen en dat hebben we gecombineerd met een lang weekendje. Mijn doel: ff lekker terug in de tijd en herinneringen ophalen en foto's maken van een tijd waarin een foto nog op papier moest worden afgedrukt en je als student nog geen mobieltje had. Hoe ? Door op zoek te gaan naar mijn oude woon- studie en uitgaansplekken. Ik heb me rot geamuseerd.

Bijgaand mijn oude kamer in Groesbeek en op Westerhelling.

vrijdag 2 oktober 2009

Sex and the City in de tuin

1 te veel, op het verkeerde werelddeel en niet in de stad maar in een Belgisch boerendorp, maar toch ... veel scheelt het niet !


Schatjagen in het bos





Een heuse strooptocht door de roofridder van Malmedy leidde een echt avontuur in: schatjagen in het bos. Alle chips en drank van de kids was kwijt. Alle kids in een ridder- of prinsessenpak en op naar de schat. Het uitzetten was al grote lol. De jacht zelf nog meer.   

Een kasteeltje in Malmedy





Plaatjes zeggen meer dan woorden....




Wat grote mannen doen ...


Tsja....zet de mannen bij elkaar met een Wii in de buurt en je hebt het volgende effect ...




2 vrienden in Malmedy



1 x per jaar treffen de mannen elkaar. Op het kliekweekend. Een Amsterdams knapie en een Limburgs mannetje. Samen de grootste lol.

Lekker springen





Wat een springkussen niet voor een aantrekkingskracht heeft op kleine kinderen. En zeker eentje op zo'n mooi plekje. Wat een lol.

Kliekweekend 2009


Afgelopen wekend was het weer zover. Het zgn Kliekweekend. Onstaan uit een vriendinnengroep tijdens de studietijd in Nijmegen is er nu een jaarlijks terugkerend weekend met aanhang en kids. Erg gezellig. Dit jaar Malmedy. Bijgaand de hele bende voor het mooie kasteeltje.

Een Elfje in Geleen


Hier zeg ik even niks bij...

Een boswandeling in Bunde



Lekker genieten van een wederom voortreffelijk dagje. Even het bos in. het Bunderbos in dit geval. Mijn bosje waar ik vroeger als kleine scout vele uren door heb gebracht. Een beetje back to memorie lane met mijn eigen kindjes. En je komt nogal wat tegen. Naast veel meer zwerfvuil dan ik me kan herinneren ook een plotselinge bikejumper en onwaarschijnlijk mooie paddestoelen. Een kleine impressie.