zaterdag 27 juni 2009

Schoolreisje De Driesprong




Afgelopen donderdag was het D-Day. Ik ging mee met de schoolreis van mijn zoon. Hij verheugde zich er al 3 dagen op. Ik was met name benieuwd of ik het zou overleven. Op naar PEE WEE in het pittoreske Posterholt. Jawel....
3 bussen met kinderen die de 6 eerder uitgeladen bussen achterna gingen. En ik moet zeggen. 

Ik heb het meer dan overleefd. Het was erg gezellig en de kids EN pappa's en mamma's (veeeeeeeel meer mamma's dan pappa's) hebben een superdagje gehad. Bijgaand ook wat sfeerimpressies. En oh ja...de kannen met koude leng leng zijn aan te bevelen. 

zondag 21 juni 2009

De nieuwe Kathleen



K3 zoekt de nieuwe Kathleen. Tsja....15 jaar te vroeg. Wij hebben haar al gevonden.

http://www.youtube.com/watch?v=jQ9nCS6mDBk
Posted by Picasa
 Dit ben ik met mij  lief. De eerste foto die Ollever van ons heeft gemaakt. Zovaak staan wij niet samen op een foto. Ondanks dat mijn haar even in een "ik-ben-net-wakker" staat verkeerd, is hij wel typisch voor een dagje bij ons thuis. lekker samen niks doen..tenminste..als het ff kan.  
Posted by Picasa

Even stilstaan...

Ja ik was er ff niet...beetje druk, beetje lui, beetje van alles. Maar op deze vaderdag 2009, terwijl ik denk aan mijn 2e vaderdag zonder mijn eigen vader, denk ik dar het eigenlijk toch wel leuk zou zijn voor mijn kinderen als ze af en toe toegang zouden kunnen krijgen tot mijn zieleroerselen of gedachtekronkels. Ook als ik er niet meer ben. Dus vandaar dat ik er toch maar weer eens induik. Met de goede voornemens wat vaker terug te komen.

Tot snel.
Over de ridderfeesten gesproken.

Onderstaand zie je een voorbeeld van het steekspel op de ridderfeesten. Zo kun je een beetje sfeer proeven

http://www.youtube.com/watch?v=D0UhED-GSTg

Posted by Picasa

Ollever en pappa op de kasteelfeesten

 Tsja...hier staat pappa. En dat is Ollever's favoriete plekje. Pappa's brede schouders. En ik moet zeggen..met de jaren wordt het zwaarder, maar ik geniet hier toch ook wel intens van. Je zoon, lekker dichtbij. En dan die handjes, die je de hele tijd kriebelen. van onder je kin, naar je onderkin, naar je wangen. Erg lekker. 

Hier staan we te kijken naar een echte ridderstrijd op de kasteelfeesten van Kasteel Hoensbroek. Een echte aanrader voor ridders en prinsessen in de dop.
Posted by Picasa

Mijn dochter

 Zie hier mijn dochter. 2,5 jaar. En je ziet het al aan haar pose...dit is er niet zomaar eentje. Ze draait nu haar grote broer makkelijk om haar  vingertjes. En pappa en mamma erbij. 

Maar het is wel een superschatje. Lekker eigenwijs, bijdehand, knuffelig, nieuwsgierig, vrolijk, altijd bezig. 

Echt een lekkertje.

Haar naam ? Bente. Maar Wij mogen Puk zeggen. 
Posted by Picasa