zondag 13 december 2009

Een kleine pappa

Weer een nieuw bewijs..Pukkie is echt van mij. Want daar was hij vanmorgen weer. Het pappa-concentratie-tongetje. Pukkie was haar boterham aan het smeren. en daar kwam hij tussen de lipjes door. Het pappa-concentratie-tongetje.





Kleine Femke - Grote Femke

Het was alweer een tijdje geleden dat we kleine Femke hadden gezien. Inmiddels is het al een echte grote Femke. En een kleine Dijksman....met de kijkers van mamma.





Twee boompjes

De kerst is alweer nabij en onze traditie is dat de kleintjes ieder hun eigen boompje mogen versieren. Sint was nog niet weg.......of ze staan er al ! En zo hoort het ook. Niet eerder. Niet later.


Sint in Bunde...

Ook in Bunde was de Sint dit jaar op bezoek. Spanning al om. En ...tevreden kindjes. Ondanks alle verwenning toch gewoon echt genieten van de kadootjes.






Sneeuwwitje in Geleen

Kraamborrel en Sint in Delft





Nog in november zijn we in Delft op bezoek gegaan bij de nieuwe kleine Koolen. En wie was daar ? De enige echte Sint. Een kleine sfeerimpressie.

zijn we weer....

Tsja..het was ff druk, weekje ziek en veel weekendjes weg en dan schiet het bloggen er een beetje bij in. Maar we zijn er nu weer. En het is alweer december..... dus Sint en Kerst. Kijk maar even verder.

donderdag 12 november 2009

Een springzak..maar dan anders

Tsja..dan ben je suikertante en dan lig je lekker te knuffelen..

maandag 2 november 2009

Pukkie 3 jaar..






En zo was er weer een jaar voorbij.  Aan je kinderen kun je zien dat je ouder wordt. En ook dat cliche is waar. Pukkie is alweer 3 jaar en dat vierden we afgelopen zaterdag met een Prinsessenfeestje. Veel afhakers deze keer maar daarom niet minder gezellig. Onze kleine meid had in ieder geval grote lol. Met een Tinkerbel pakje, een roze taart en choco muffins, een nieuwe kroon en vliegen met Steefie is zo'n dag meer dan geslaagd. 

 

zondag 1 november 2009

Miertjes debuut ...




Mijn zus heeft sinds kort haar aloude passie van zingen wat meer body gegeven door aansluiting te vinden als back up vocals + solozangeres van Jhonny O and the Amazing Boogies. Gisteravond had zij haar podium debuut. In bar De Haas in Voerendaal. Kijk en luister zelf maar hoe het ging. Ik ben in ieder geval een trotse broer.



Bente's Prinsessenfeest



Een echt Prinsessenfeest voor mijn kleine meisje....

Lekker bakken


Inmiddels al bijna een traditie in huize Veerkamp. Bakken. En nu was de gelegenheid er ook voor. Bente wordt 3 en er moet een taart komen. En muffins. Samen met Ollie en Puk hebben we dan ook hard gewerkt aan een echte Prinsessentaart. En ja...hij was ook nog echt lekker. Maar het lekkerste is toch eigenlijk het snoepen van het bakspul......


Hoe cool kun je zijn....



Check out de kids in de Pandadroom met hun coole zonnerbril.  Oh ja ..die dikke kop op de achtergrond ben ik. 


Een dagje Efteling






Als echte promo jager (vaktik) hadden we nog AH Efteling kaartjes liggen. Einddatum: 1 november 2009. Dus togen we op op de vrijdag voor de Zuidelijke herfstvakantie naar het Land van Laaf, het Sprookjesbos, de pagode en de Piranha. Tenminste..dat is de Efteling voor onze kleintjes. Het beloofde niet echt een lekker dagje te worden...maar dat werd het wel. Super was het. Lekker weer, niet te druk EN als verse 1.20 meter man, voor de eerste keer in de achtbaan: De Vogelrock ! Jammer dat de Pagode het niet deed. 

Bijgaand een kleine impressie.



donderdag 15 oktober 2009

He San...ken je deze nog ??????


En Nijmegen zef is natuurlijk ook gewoon een leuke stad




Vosseveld...een broodje tonijn en een foodfight





Bijgaand wat beelden van mijn oude woonplek (zie eerder bericht) Vosseveld. Met onder meer de trap waar ik samen met en vriend vroeg in de ochtend een broodje tonijn heb verorberd. Maar ook de gevel waar vanaf gang 9 naar beneden alle kleverige troep droop na een mega foodfight. Super was dat. Al was het professioneel reinigen ook wel stevig aan de prijs voor een studentje ....

Trip to memorie lane






Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst in 13 jaar weer terug geweest in het stadje waar ik heb gestudeerd. Laury ging een cursus doen en dat hebben we gecombineerd met een lang weekendje. Mijn doel: ff lekker terug in de tijd en herinneringen ophalen en foto's maken van een tijd waarin een foto nog op papier moest worden afgedrukt en je als student nog geen mobieltje had. Hoe ? Door op zoek te gaan naar mijn oude woon- studie en uitgaansplekken. Ik heb me rot geamuseerd.

Bijgaand mijn oude kamer in Groesbeek en op Westerhelling.

vrijdag 2 oktober 2009

Sex and the City in de tuin

1 te veel, op het verkeerde werelddeel en niet in de stad maar in een Belgisch boerendorp, maar toch ... veel scheelt het niet !


Schatjagen in het bos





Een heuse strooptocht door de roofridder van Malmedy leidde een echt avontuur in: schatjagen in het bos. Alle chips en drank van de kids was kwijt. Alle kids in een ridder- of prinsessenpak en op naar de schat. Het uitzetten was al grote lol. De jacht zelf nog meer.