maandag 25 februari 2008

the aftermath of project nummer zoveel


Bent ik weer. Mijn eerste weekje "in between jobs" zit erop. Man..wat gaat dat snel. Het begon met een goede en gezellige borrel met tapas in zowaar autentiek spaans gezelschap. Echt lekkere (en spaans goedgekeurde) hapjes bij La Bodega, vergezeld van een goed verhaal over stierenvechten geinspireerd door de ENORME stierenkop aan de muur en mijn soon to be oud collega's. Dat was een prima voorbereiding voor het project dat op me lag zat en stond te wachten: de gang ! 
Het weekend vloog voorbij met gedachten over wat ik allemaal zou kunnen doen in plaats van de gang, maar ja..zoals jullie weten kom ik dan ook niet veel verder dan de bank. Trouwens ...zo ver waren mijn oud collega's ook al zoals jullie kunnen zien in de bijgevoegde tekening van de visie van mijn oud collega's op mijn sprankelende persoontje. Ik moet zeggen...er zitten toch akelig veel goede elementen in. 
Maar nu even terug naar het project. Dat ging niet weg. Inmiddels wel trouwens..maar dat heeft me naast de eeuwigdurende (en dat zal ik haar dan ook eeuwig aan herinneren..) van mijn lieftallige echtgenoot ook een week lang koppijn, kramp in mijn polsen en schouder en mooi wit (om helemaal correct te zijn "gebroken" wit) gelakte nageltjes opgeleverd. Oh ja..en een schitterende gang natuurlijk. En daar doen we die projectjes natuurlijk voor.  

donderdag 14 februari 2008

Jawel....de pot is leeg ! De vlucht inderdaad niet geboekt en de plannen voor de komende 2 weken zijn alweer veranderd. Tenminste..deels. Ik zal eerste "project 346" in Huize Veerkamp moeten doen: de gang verven. Maar dan ook alles ! Deuren, kozijnen en muren. En dan.....alsnog die bank opzoeken. Kump good !

woensdag 13 februari 2008

De opening van de wereld

Hallo,

Tsja...zit je dan..op je verjaardag in de laatste week bij je huidige werkgever. Zelfgemaakte slingers boven je bureau. Kussen van mensen waarbij je je afvraagt of die volgend jaar nog aan je denken en of je dat uberhaupt nog wilt. Koude thee in een al eerder gebruikt bekertje (jaja..ik ben Climat Cool) en een inmiddels al bijna leeggevreten snoeppot als cadeau van een vriendelijke leverancier. Het werk is al overgedragen, nieuwe dingen komen je kant niet meer op. Je kijkt nog maar een keer of je toch niet die vlucht met Ryan Air gaat boeken (voor € 20 op en neer naar Valencia !!!) of dat je toch maar in de 2 weken die je vrij hebt voordat de nieuwe job begint, gaat klussen en klooien. Dat laatste. Of toch vliegen. Nee toch maar niet. Lekker genieten van dingen waar je normaal geen tijd voor hebt. Dat gaan we doen. Maar wat is dat dan ? En de gedachten dwalen steeds af naar dezelfde plek...de bank. Met mij daarop met de voeten omhoog. Een whisky erbij en een spannende film op de buis. En een stapel stripboekjes op de leuning. Of toch de WII aan en lekker knallen. Kan ik dat maken om de kids weg te brengen en de gordijnen dicht te doen en dan de hele dag dit te doen ? JAAAAAAAHHHHH..vind ik wel. Ga ik doen ook. Maar dan wel vanaf volgende week. Eerst maar eens kijken of ik vandaag alsnog iets nuttigs kan doen. Die pot moet natuurlijk wel leeg.